Новости

04.09.2017

Генеральний директор «Турбоатому» Віктор Суботін - почесний громадянин Харківщини

Генеральний директор «Турбоатому» Віктор Суботін став почесним громадянином Харківщини.

Рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області» затвердили депутати обласної ради під час чергової сесії 31 серпня.

За результатами голосування депутатського корпусу Харківської обласної ради VII скликання під час пленарного засідання XII сесії, спираючись на відбір кандидатур Експертною комісією, звання «Почесний громадянин Харківської області» у 2017 році присвоєно 5 кандидатам. Серед них — генеральний директор ПАТ «Турбоатом», член правління Харківської обласної організації роботодавців «Граніт» Віктор Суботін.

Це найвища обласна відзнака, яка присвоюється жителям Харківської області, регіонів України, громадянам інших країн в знак великої поваги їх політичної та громадської діяльності, а також за вагомий внесок у розвиток Харківського регіону в сферах економіки, культури, мистецтва, спорту, науки та інших сферах суспільного життя, які сприяли піднесенню авторитету регіону як на державному, так і міжнародному рівні.

Звання «Почесний громадянин Харківської області» присвоюється за життя тільки один раз. Право на присвоєння належить виключно Харківській обласній раді, яка присвоює звання своїм рішенням. Щорічно звання присвоюється не більше, ніж п'яти особам.

Варто зазначити, що відтепер в області 60 Почесних громадян.

Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» щиро вітає Віктора Суботіна з заслуженою нагородою.